Vintervedlikehold

Vi utfører vintervedlikehold

Veier og områder som ikke ryddes og vedlikeholdes for snø og is vinterstid, kan føre til dårlig framkommelighet og i verste fall ulykker. Vi tar oss av vintervedlikehold både for privat- og bedriftskunder, slik at trygg ferdsel sikres. Våre tjenester er tilgjengelig hele døgnet for deg som kunde. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for plutselige snøfall. Det er bare å ringe oss.

Tjenestene vi utfører inkluderer blant annet snørydding, brøyting og strøing med salt eller sand. Vi planlegger, leder, overvåker og utfører alt av vintervedlikehold, og er tilgjengelige i hele Østfold og innover mot Oslo.

Vinteren kan komme brått på for alle og enhver. Vi rykker ut på på kort varsel, eller du kan kontakte oss for avtalt vedlikehold i forkant. På den måten er du sikret mot det meste av overraskelser fra været sin side.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle