Våre tjenester

Vi er opptatt av å levere topp kvalitet til våre kunder

Utgraving for tilbygg

Har du planer om å sette opp et nytt tilbygg? Vi tar på oss oppdrag med å grave ut og gjøre klart for støp. Vi kan grave ut for bygg med eller uten kjeller.

 

Vintervedlikehold

Det er vinter hvert år, og hvis veiene ikke ryddes og vedlikeholdes for snøen, kan det føre til alvorlige ulykker. Derfor er Maskinentreprenør R. Tobiassen tilgjengelig for vintervedlikehold. Vi er tilgjengelig hele døgnet, og er godt forberedt når det meldes snøvær.

Riving

Skal du fornye tomten, og har noen bygninger som du ikke ønsker lenger? Hvis du eier eldre bygninger som du ønsker fornye, kan det være mer kostnadseffektivt å rive bygningen og sette opp nytt. 

Sprenging

Har du store byggeplaner på tomten, men fjell og stein er i veien? Da er vi behjelpelige med sprengning og transportering av stein og annen masse, sammen med våre samarbeidspartnere.

Vann og avløp

Har du eldre avløp eller vannledninger som trenger å fornyes eller omlegges? Vi er behjelpelige under hele prosessen, fra befaring og planlegging til ferdig fornyet vannledninger. Uavhengig av størrelsen på vannledningen eller avløpsnettet.

Belegningsstein

Trenger utearealet ditt et lite «piff»? Prikken over «i»-en? Dette er vi behjelpelige med! Ved å bruke belegningsstein vil tomten få et stilrent utseende.

Klargjøring til asfalt

Har du et uteareal du vil friske opp, men ikke ønsker belegningsstein eller grus og ikke ønsker risikoen for ugress mellom belegningsstein og grus, er asfaltering et godt alternativ. Vi samarbeider med asfaltentreprenører og tilbyr klargjøring til asfalt.

Sanering av oljetank

Har du en gammel parafintank, oljetank eller septikktank på tomten som du ønsker å ta opp og rense? Vi står klare til å hjelpe deg med dette.

Utomhus

Maskinentreprenør R. Tobiassen tilbyr utomhustjenester. Alt fra legging av ferdigplen til legging av kantstein og elvestein, med mer.

Støttemur

En støttemur gir gårdsplassen et renere utseende, samtidig som den kan holde grunnen på plass.

Drenering

Eldre hus har ikke den samme isoleringen som nyere hus i dag har. Dette kan da gi kjellere med et dårligere inneklima.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle