Om oss

Maskinentreprenør R. Tobiassen AS ble etablert i 2020.

Om MRT

Maskinentreprenør R. Tobiassen AS er et graverfirma i vekst og ble etablert i 2020 av Robin Tobiassen. Vi har bred erfaring innen graving og vintervedlikehold, og har arbeidet innenfor både Oslo og Østfold. I dag holder vi til i Rakkestad, som gir oss gode muligheter til å arbeide rundt i hele Østfold og inn mot Oslo.

Vi tar på oss både store og små oppdrag, ingen utfordring er for liten eller for stor. Gjennom egen erfaring og våre samarbeidspartnere leverer vi kvalitet i alle ledd gjennom hele arbeidsprosessen, fra befaring og planlegging, til fullført arbeid.

Vi brenner for faget vårt, og har stort fokus på godt kvalitetsarbeid. Vi kommer gjerne på gratis befaring hos deg for å se nøye over hva som burde utføres og planlegges, før vi gir et uforpliktende pristilbud. Hos Maskinentreprenør R. Tobiassen AS får du ryddig og effektivt utført arbeid til en gunstig pris!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle